Group Admins

  • Avatar Image

Setup Support

Public Group active 2 months, 3 weeks ago

This group gathers all the discussions for issues that may occur during the installation of the iTETRIS platform.

  • osama algazali posted an update in the group Setup Support:   2 months, 3 weeks ago · View

    Dear Friends, i am doing lasttest Simulation and i wanna know how many Simulation runs i Need to have for statistically sounded results. I heard this have been stated and it should be 30 times. I could not find this number in the following Standards. can you direct me where i find such a parameter
    i looked at EN 302 663, EN 302 571, TR 100 028-1 und TR 100 028-1. Thanks

  • osama algazali joined the group Setup Support   2 months, 3 weeks ago · View

  • Basavesh joined the group Setup Support   1 year, 4 months ago · View

  • Gennadiy started the forum topic Can I get verision 0.3.0 iTetris? in the group Setup Support:   1 year, 10 months ago · View

    Hello,
    Your Guidelines is written for version 0.3.0, but open access is only 0.2.0. Can I get version 0.3.0?

  • Gennadiy joined the group Setup Support   1 year, 10 months ago · View

  • Nadia Tassoult joined the group Setup Support   2 years, 4 months ago · View

  • Hsuan Yen Chou joined the group Setup Support   2 years, 4 months ago · View

  • Dr. Hrishikesh V joined the group Setup Support   2 years, 4 months ago · View

  • Wenlong Zong started the forum topic How to use he Virtual Machine? in the group Setup Support:   2 years, 5 months ago · View

    community-lteDemo-bis run error Loading configuration… done. ***Starting server on port 5500 *** Loading net-file from ‘./TestNetwork/droomdorp.net.xml’… Error: Attribute ‘speed’ is missing in definition of lane ‘:xp1_0_0′. Error: Attribute ‘speed’ is missing in definition of lane ‘:xp1_1_0′. Error: Attribute ‘speed’ is missing in definition of lane ‘:xp1_2_0′. Error: Attribute ‘speed’ is missing in definition of lane [...]

  • Wenlong Zong posted an update in the group Setup Support:   2 years, 5 months ago · View

    How to use he Virtual Machine? Is there any document? What’s the root password

  • Wenlong Zong joined the group Setup Support   2 years, 5 months ago · View

  • Amit singh joined the group Setup Support   2 years, 11 months ago · View

  • Wang Runmin posted an update in the group Setup Support:   2 years, 11 months ago · View

    I want to change the language of the virtual machine system to English,because I don’t know anything about Spanish. I want to know the password of the sysytem.Thank you!

  • Wang Runmin joined the group Setup Support   2 years, 11 months ago · View

  • Chen Li joined the group Setup Support   2 years, 11 months ago · View

  • Ben Younes posted an update in the group Setup Support:   2 years, 11 months ago · View

    hello i have installed a iCs and NS3.18.1 but i couldn’t installe the sumo ,
    i want to execute a programm with this command ./waf –run nom_prog but i have this message bash: ./waf not found
    thank you

  • Ben Younes posted an update in the group Setup Support:   2 years, 11 months ago · View

    hello
    I installed the iTetris virtal machine, I followed the guidelines but I had a problem in the sumo part,
    I have not found the word lib_gdal to replace in the vim and since it compile errors … thank you

  • Ben Younes joined the group Setup Support   2 years, 11 months ago · View

  • KARIM Abderrafiq joined the group Setup Support   2 years, 11 months ago · View

  • Asma joined the group Setup Support   3 years ago · View

  • Load More